Yaşlanmayı durdurmak mümkün olmayan bir durumdur. Fakat yaşlanmayı yavaşlatmanın yolları elbette ki vardır. Bunlardan ilki ve en önemlisi düzenli ve doğru cilt bakımıdır. Cilt bakımı için uygulanan yöntemler sayesinde daha genç kalabilmek mümkündür. Bu bakımdan en başarılı ve en iyi sonuç veren yöntemlerin birisi de dermapendir.

Dermapen; kırışıklıklar, göz çevresi bakımı, genişlemiş gözenekler ve ağız çevresinde görülen siyah çizgiler için kullanılan iyi bir yöntemdir. Uygulamanın hedefi cildi sıkılaştırarak daha sağlıklı daha dinç bir görünüm kazanmasıdır.

Dermapen yöntemi, yalnızca cildi gençleştirmek için kullanılmaz. Ek olarak akneli cilt problemi görülen kişiler için de uygulanır. Bunun yanında suçiçeği izi veya çatlakların olması durumunda da bu yöntem kullanılabilir. Uygulama esnasında cildin en değerli tabakası olan epidermis zarar görmez. Epidermis soyulmadan ve tahriş edilmeden uygulanan dermapen yöntemi tüm cilt tipleri için idealdir. Dermapen uygulaması, özellikle en çok çekinilen bölgeler olan kol içi ve boyun gibi bölgelerde de uygulanabilmektedir.

Dermapen Nasıl Uygulanır?
Uygulama öncesinde ciltteki bütün makyaj temizlenerek cilt dezenfekte edilir. İşlem görecek olan bölgeye saf hyaluronil asid uygulanır. Dermapen cihazının ultra ince iğneleri ile deri yüzeyinde mikroskobik kanallar açılarak cildin iyileşmesi tetiklenir. İşlem tamamlandıktan sonra yatıştırıcı antioksidan maske yapılır. Dermapen uygulaması hemen hemen 30 ila 40 dakika kadar sürer. Bu işlem ile cilt için gerekli olan kolojen ve elastin sentezi sağlanır. Uygulama ile birlikte kan dolaşımı artar. Dermapen uygulamasını 4 hafta ara ile 4 seans uygulanmasını tavsiye ediyoruz. Bu sayede siz de cilt problemlerinizden kurtularak sağlıklı, dinç ve genç bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Siz de Ankara Dermapen uygulamaları ve 2020 Ankara Dermapen fiyatları hakkında bilgi ve randevu almak için 0530 024 56 54 numaralı telefonumuzdan Esteankara’ya ulaşabilirsiniz.