Son yıllarda, istenmeyen tüylerin yok edilmesinde tercih edilen en etkili yöntem bilindiği gibi lazer işlemleridir. Bu lazer işlemleri, kendi arasında da özellikle kullanılan cihazlar ve yöntemler bakımından farklı türlere ayrılmaktadır. Bazı lazer türleri neredeyse hiç etki göstermez iken, buz başlıklı lazer cihazları ile gerçekleştirilen işlemler etkisini çok daha net göstermektedir. Bizim de bünyemizde, lazer işlemleri için kullanmış olduğumuz, bu yöntem birçok açıdan diğer yöntemlere oranla farkını ortaya koymaktadır.

Buz Lazer Nedir?
Günümüz de kullanılan lazer yöntemleri arasında, buz lazer en etkili ve özellikle cilt yüzeyinde herhangi bir risk faktörü oluşturmayan lazer yöntemi olmaktadır. Etkisinin yanı sıra bu yöntemin en önemli avantajı, acı faktörünün minimum seviyelerde olmasıdır. Buz lazer yönteminde amaç, kıl köklerine gönderilen dalgalar ile köklerin donmasını ve yeniden aktive olmamasını sağlamaktır.

Buz Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?
Buz lazer işlemi uygulanırken özel bir başlık kullanılır ve bu başlık, diğer lazer yöntemlerine oranla daha geniş ve açılı bir başlıktır. Bu sebeple tek seferde daha fazla alana atış işleminin yapılmasına olanak sağlar. Öyle ki, tüm vücuda uygulanacak olan bir lazer işlemi ortalama 30 ile 40 dakika arasında değişkenlik göstermektedir. Bu lazer epilasyon işlemleri arasında son derece, kısa süren bir işlem süresidir. İşlem esnasında buz başlıklı lazer uygulama yapılacak olan bölge üzerinde gezdirilerek lazer atışı yapılır. Ayrıca işlem esnasında bölgeye verilen soğuk hava, işlemin acısını neredeyse yok denebilecek bir seviyeye indirir.

Buz Lazer Epilasyon Yönteminin Avantajları
İstenmeyen tüylerin yok edilmesi ile ilgili olarak yürütülen birçok çalışma ve denenen çok fazla yöntem bulunmaktadır. Özellikle lazer epilasyon Ankara’da son yıllar da hem çok fazla yöntemin ortaya atıldığı hem de çok fazla firmanın piyasaya çıktığı bir şehir olmuştur. Durum böyle olunca insanların da hali ile kafası karışmakta ve en iyi yöntemin ne olduğu veya kendilerine hangi yöntemin uygun olduğu konusunda kararsızlık yaşamaktadır. Buz Lazer yönteminin avantajlarını aşağıda açıklayalım:

Ağrı hissi minimum seviyededir.
Kullanılan cihazlar neticesinde, ciltte herhangi bir tahriş, yanma ve leke oluşumu söz konusu olmaz.
Şu anda bu yöntemden daha kısa sürede, tüm vücutta tüylerin yok edilme işlemi yapılmamaktadır.
Diğer yöntemlerden farklı olarak, yüzünüz de en zor bölgelerin bile alınmasını sağlayan özel bir başlık bulunur.
Her ten rengine ve kıl tipine uygundur, herhangi bir risk faktörü bulunmamaktadır.

Buz Lazer Epilasyon Kimler İçin Uygundur?
İnsanlar genel olarak lazer ile gerçekleştirilen tüy alma işlemlerinde sağlık sorunlarının yaşanmasından endişe etmektedir. Ancak bilinmesi gereken önemli bir nokta vardır ki; bugün kullanılan lazer epilasyon yöntemleri özellikle buz lazer gibi yöntemler, kişilerin yalnızca deri altlarına etki eden bir ışın göndermektedir. Bu yöntemler ile birlikte cilde temas eden ışınlar, hastanelerde çeşitli nedenler ile maruz kalınan radyasyondan bile daha düşüktür. Bu sebeple herhangi bir kronik rahatsızlığı olmayan ve 14 yaşının üzerinde olan herkes bu yöntemi tercih edebilir. Bunların dışında sadece buz lazer değil, diğer tüm lazer yöntemleri hamileler için uygun değildir. Kişilerin sağlığı için herhangi bir risk faktörü olmasa bile, anne karnında ki bebekler için risk faktörü bulunmaktadır. Güzellik merkezi lazer Ankara firması olarak, yukarıda saydığımız risk grubu dışında kalan herkese rahatlıkla ve güvenle buz lazer işlemi uygulamaktayız.

Buz Lazer Epilasyon Fiyatları
Buz lazer yöntemi ile ilgili insanların en çok merak ettiği konulardan biri de, bu işlemin ne kadar maliyetli olduğudur. Bazen insanlara lazer yöntemleri, biraz fazla gelebilmektedir. Ancak atlanılan bir nokta vardır ki; o da buz lazere ödenecek olan ücretin karşılığının uzun vadeli olarak alındığıdır. Bugün istenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih ettiğiniz diğer yöntemlere ödediğiniz ücretler sizi yalnızca 2 hafta belki maksimum 1 ay rahat ettirmektedir. Ancak buz lazer epilasyon yöntemine ödeyeceğiniz ücret sizi ömür boyu bu sorundan kurtarmaktadır. Lazer fiyatları Ankara 2020 yılı için belirlenen rakamlar üzerinden gerçekleştirilmektedir. Her bölge, cilt rengi ve kıl tipi için belirlenen farklı ücretler bulunmaktadır. Ücret konusunda daha detaylı bilgi almak için, bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Hangi Lazer Cihazını Kullanıyoruz?
Lazer yaptırmadan önce hangi lazer cihazının kullanıldığı merkezimize sıklıkla yöneltilen bir sorudur. Lazer Epilasyon cihazı seçimi acısız, ağrısız ve kokusuz bir lazer epilasyon için çok önemlidir. Esteankara olarak merkezimizde ‘’Rk808 Thermal Control Diod Buz Başlıklı’’ Lazer Epilasyon cihazını kullanmaktayız.

Neden Rk 808 Thermal Control Diod Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Cihazı?

808 nanometre Amerikan diod buz başlığına sahip Rk 808 Thermal Control Diod Lazer Epilasyon peltiel ve klimatik soğutma sistemi sayesinde hızlı ve güvenli bir uygulama sağlar. Saniyede 10 atış buz başlığı sayesinde hızlı, güvenli ve etkin bir çözüm sağlar. İki adet infrared sensör ile mikrosaniyelerde deri ısısını ölçerek yanma olan bölgeye atışları keser ve deri yanmasını engeller. Son 20 yıllık geleneksel epilasyon uygulamalarını değiştiren ütüleme yöntemiyle tüy ve yanık kokusu olmadan ağrısız, hızlı ve etkin bir lazer çözümü sunar. Rk 808 Thermal Control Diod Lazer Epilasyon cihazı uluslararası patentli ısı kontrol sistemine sahip kozmetik amaçlı üretilen yeni nesil epilasyon cihazıdır.

Ankara Lazer epilasyon uygulamaları ve Ankara Lazer Epilasyon fiyatları hakkında daha çok bilgi edinmek ve randevu almak için 0530 024 56 54 numaralı telefonumuzdan Esteankara’yı arayabilirsiniz.